Søknaden er levert

Heisann alle!

Det har vært en lang og kronglete vei gjennom maktens korridorer i Kampala. Men i dag,torsdag 12. november klokken 17:00 (15:00 norsk tid) leverte vi den endelige søknaden om å bli godkjent som NGO (Non Gouvernmental Organisation) i Uganda, en tittel vi er avhengige av å ha for å drive barnehjem. Søknaden skal etter planen behandles av NGO-styret torsdag neste uke. Vi krysser det vi har av fingre for at søknaden skal bli behandlet og godkjent under neste møte.

Dersom myndighetene gir oss grønt lys torsdag om en uke, da vil de første barna kunne flytte inn i Nyenga Children´s Home i begynnelsen av januar. Det er bare den siste finpussen som gjenstår før de første husene er ferdig bygget, og vi planlegger en åpningsfest for innbyggerne i landsbyen fredag 27. november. Den store offisielle åpningen, den venter vi med til januar, når forhåpentligvis de tolv første barna har flyttet inn.

Vi kommer tilbake med informasjon om vedtaket i NGO-styret fredag neste uke.

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra folk som ønsker å bidra økonomisk, og det setter vi stor pris på. Foreløpig er det bare mulig å bidra gjennom å sette penger inn på kontoen til stiftelsen, men når vi får NGO-status og barn på plass, da vil det bli mulig å bli fadder og å øremerke bidragene til det du måtte ønske å bidra med. Vi lover å oppdatere alle bidragsytere med bilder og informasjon fra arbeidet. Vi gjør også oppmerksom på at vi ikke kaster en krone vekk til administrasjon. Alle som er engasjerte i Nyenga Children`s Home jobber på frivillig basis.

Takk for at dere engasjerer dere!

Mvh
Styret

Leave a Reply