Humanitæraksjoner på skoler til inntekt for Nyenga

20150421_152544Denne våren har tre av skolene som støtter Nyenga hatt ulike aksjoner for å samle inn penger til barnehjemmet.

Skeie skole hadde kafe fredag før påske der skolens elever og ansatte kunne kjøpe boller og kaker som elevene selv hadde laget. Det smakte nok godt! Tre jenter «tjuvstartet» dagen før med å selge boller på fotballbanen.

IMG_1459  IMG_4253

Fridalen og Sædalen skole hadde valgt å ha en uke fri fra tradisjonelle lekser. Leksene denne uken var å gjøre et arbeid til inntekt for barnehjemmet.     Også her var det elever som «tjuvstartet» eller som valgte å gjøre «lekser» i helgen også. Lønnen kunne «arbeidsgiveren» selv bestemme. Kreativiteten og innsatsen var stor. Utstyrt med «ID-kort» kunne du møte på elever som solgte boller, kaker, kaffe og saft nesten på hvert eneste fortau, gatehjørne og utenfor butikker i skolenes nærområder. Kanskje du så mange ryddige hager? Naboens hund som var ute på luftetur tidlig og sent? Var det ekstra lang kø foran panteautomatene? Det var nok mange foreldre som var glade for mye hjelp i huset den uken. J Dette er bare noe av det elevene gjorde i denne uken. Det var mange ivrige elever med mange gode ideer.

20150325_144827 20150325_180156

Takk for en flott innsats til alle elevene!

Takk til alle som kjøpte boller, kaker eller på annen måte støttet elevene i deres arbeid!
Vi er klare neste vår også.

Hilsen fra en lærer.